Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Leonard Isufi

Leonard Isufi

Lindur më: 2019-06-27 | ora: 13:32
Pesha: 3.74 kg
Gjatësia: 51 cm
Emri i nënës: Dijada Isufi
Emri i babait: Fatbardh Isufi
Vendi: Gjilan

/komuniteti