Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Eni Syla
Happy

Eni Syla

Lindur më: 2018-10-20 | ora: 13:10
Pesha: 3.4 kg
Gjatësia: 53 cm
Emri i nënës: Lavdije Kasumi
Emri i babait: Fidan Syla
Vendi: Prishtinë

/komuniteti