Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Lorik Abduramani
Jo per loje vetem njoftim per ne redaksi.

Lorik Abduramani

Lindur më: 0000-00-00 | ora: 10:47
Pesha: 3.8 kg
Gjatësia: 53 cm
Emri i nënës: Arbenita Haziri Abduramani
Emri i babait: Bujar Abduramani
Vendi: Shkup

/komuniteti