Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Lekë Hasimja

Lekë Hasimja

Lindur më: 2019-07-25 | ora: 13:10
Pesha: 3.8 kg
Gjatësia: 55 cm
Emri i nënës: Vera Hasimja
Emri i babait: Gent Hasimja
Vendi: Prishtinë

/komuniteti