Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Delvina Kallabaku
2019-11-03 - 23:50
Pesha:3 kg
Gjatësia:0.50 cm
Prizren
Dhurata Zuqaku
2019-12-01 - 19:40
Pesha:3.8 kg
Gjatësia:52 cm
Prishtinë
Tian Rukovci
0000-00-00 - 08:50
Pesha:3.615 kg
Gjatësia:56 cm
Prishtinë
Troja Efendija
2019-10-07 - 10:15
Pesha:3.83 kg
Gjatësia:50 cm
Gjakovë
Lorik Abduramani
0000-00-00 - 10:47
Pesha:3.8 kg
Gjatësia:53 cm
Shkup
Lekë Hasimja
2019-07-25 - 13:10
Pesha:3.8 kg
Gjatësia:55 cm
Prishtinë
Dua Bikliqi
2019-08-21 - 15:00
Pesha:3.8 kg
Gjatësia:54 cm
Prishtinë
Eni Syla
2018-10-20 - 13:10
Pesha:3.4 kg
Gjatësia:53 cm
Prishtinë
Bota Beqiri
2019-07-24 - 10:45
Pesha:3650 kg
Gjatësia:50 cm
Shkup
Leonard Isufi
2019-06-27 - 13:32
Pesha:3.74 kg
Gjatësia:51 cm
Gjilan
Luna Ajvazi
2019-05-02 - 14:35
Pesha:4.300 kg
Gjatësia:58 cm
Prishtinë
Ema Maliqi
2019-06-28 - 06:37
Pesha:3.830 kg
Gjatësia:58 cm
Gjilan
Esila Gjyliqi
2019-04-19 - 06:44
Pesha:3.65 kg
Gjatësia:53 cm
Prishtinë
Roi Hajdari
2019-03-27 - 08:20
Pesha:3.5 kg
Gjatësia:52 cm
Prishtinë

/komuniteti