Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (14)
Lenn Lenna (5 vite më parë)
Komente (0)
Nida09 (5 vite më parë)
Komente (7)
Arisa Hysa (5 vite më parë)
Komente (8)
Tigje ..... (5 vite më parë)
Komente (1)
Xheneta Jaha (5 vite më parë)
Komente (1)
Behare S (5 vite më parë)
Komente (3)
Lonna Sh (5 vite më parë)
Komente (20)
Valentina Tuana Ibishi (5 vite më parë)
Komente (7)
Rona Gashi (5 vite më parë)
Komente (9)
(5 vite më parë)
Komente (1)
Fijona Jona (5 vite më parë)
Komente (1)
Besa Lara (5 vite më parë)
Komente (6)
Syart (5 vite më parë)
Komente (12)
(5 vite më parë)
Komente (2)
Tina - (5 vite më parë)
Komente (5)
Anila Kastrati (5 vite më parë)
Komente (5)
Fitore Avdiu (5 vite më parë)
Komente (4)
Selma Dijar ♥♥♥ (5 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?