Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (16)
Tina - (8 vite më parë)
Komente (18)
(8 vite më parë)
Komente (1)
(8 vite më parë)
Komente (17)
Sonila Nitaj (8 vite më parë)
Komente (3)
Mimoza26 (8 vite më parë)
Komente (5)
Rina Maloku (8 vite më parë)
Komente (1)
Aja .... (8 vite më parë)
Komente (19)
Delisia Delis (8 vite më parë)
Komente (19)
Gjidee (8 vite më parë)
Komente (12)
Maja B (8 vite më parë)
Komente (9)
Loreta Lori (8 vite më parë)
Komente (2)
Aisha S (8 vite më parë)
Komente (4)
(8 vite më parë)
Komente (3)
Tina Ks (8 vite më parë)
Komente (5)
Drita2 (8 vite më parë)
Komente (8)
Arnisa (8 vite më parë)
Komente (2)
Yllka Kurteshi (8 vite më parë)
Komente (7)
S Erika (8 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

Nëse do të mund të zgjedhni mënyrën si do të lindni, cila do të ishte?