Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (5)
Nida 09 (9 vite më parë)
Komente (5)
Erleta (9 vite më parë)
Komente (7)
Berlinda (9 vite më parë)
Komente (2)
Evita (9 vite më parë)
Komente (2)
Nida 09 (9 vite më parë)
Komente (2)
Blerina (9 vite më parë)
Komente (6)
Rina (9 vite më parë)
Komente (2)
Nesa (9 vite më parë)
Komente (1)
Diana (9 vite më parë)
Komente (2)
Kosovarja (9 vite më parë)
Komente (4)
Vjollca (9 vite më parë)
Komente (2)
Evita (9 vite më parë)
Komente (7)
Besiana (9 vite më parë)
Komente (6)
Nora (9 vite më parë)
Komente (7)
Evita (9 vite më parë)
Komente (3)
Arjeta (9 vite më parë)
Komente (3)
Evita (9 vite më parë)
Komente (2)
Genta (9 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

Si e ndjeni trupin tuaj pas lindjes?