Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Pucrra ne trup
Komente (1)
Nora Ademi (10 muaj më parë)
Shenjat e kuqe
Komente (1)
S N (10 muaj më parë)
Lytha me ngjyre te erret
Komente (1)
Hana Afuzi (10 muaj më parë)
Renia e flokut
Komente (1)
Alea Morina (10 muaj më parë)
Rreth flokut te bebit
Komente (1)
Blerina Krasniqi (10 muaj më parë)
Si mund te sherohet e çara poshte kokes.se penisit?
Komente (1)
Florida Avduli (1 vite më parë)
Shenja te kuqe ne lekure
Komente (1)
Ana M (1 vite më parë)
Vintiligo tek foshnja 3 muajsh, eshte e mundur?
Komente (2)
Dea Dea (2 vite më parë)
Rreth striave dhe variqeve
Komente (3)
Ela Tela (2 vite më parë)
Bebi ka pucrra ne kembe
Komente (1)
Jonilda Lici (2 vite më parë)
Shenje e kuqe ne balle
Komente (1)
Eri Shehu (2 vite më parë)
Pucrra te vogla ne qafe te djalit 15 muajsh
Komente (1)
Eta Eta (2 vite më parë)
Depilimi me lazer
Komente (2)
******* Shqipjaa ******* ** (2 vite më parë)