Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Kur të filloj ta ushqej foshnjen time?
Komente (1)
Adela, Shkup (10 vite më parë)
Ftohja
Komente (3)
Ada (10 vite më parë)
Agresiviteti i fëmiut tim
Komente (3)
Nëna e brengosur (10 vite më parë)
Dhëmbët
Komente (1)
Albana (10 vite më parë)