Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Florentina Lushaku

Xxx orë/ditë

Unë kam nevoj për pastrim jo për kujdestare dhe jetojm n? Lucern të Zvicrës.Roga sipas marvshjes.

Detale Profili

  • orari: Xxx
  • Pagesa: Xxxx Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti