Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

NesaVajzë
ArmindaVajzë
TeutanaVajzë
LuanaVajzë
DafinaVajzë
YllkuqeVajzë
HieshorDjalë
RritanDjalë
ShqiponjaVajzë
DritbardhaVajzë
JoniarDjalë
VendaVajzë
ÇupëlinaVajzë
LulmajDjalë
KrenarDjalë
MegzonaVajzë
DenatDjalë
VionaVajzë
ButëzaVajzë
ParmorDjalë

/komuniteti