Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Aid Sinanaj
Paç jetë të gjatë pranë prindërve dhe motrës.

Aid Sinanaj

Lindur më: 2020-05-05 | ora: 23:40
Pesha: 3.4 kg
Gjatësia: 51 cm
Emri i nënës: Ajfere Sinanaj
Emri i babait: Dardan Sinanaj
Vendi: Prishtinë
Kila (1 vite më parë)
Prshe nena qe 8dit kam ber ivf kam dhimbje gjoksi me esht kry me dhemb diten e 4 ikom pas si kafta po jo mu vrejt shum amo shum pak shpina barki me dhemb nga ona e djatht sedi a terapija nuk po di pse
Xida (2 vite më parë)
Pershendetje, A osht ala qeky numer për me thirr ne tel hoxhen ?
argjendaiseni (2 vite më parë)
prsh jam shtatzane me binegj munden mem tregu sa her duhet te kem mardhanje jam 9jav
Erëza MH (3 vite më parë)
Dje bebi juaj paska mbushur 1 vjet uroj te gjitha te mirat dhe jet te shendetshme

/komuniteti