Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Gjej Kopshtin

Kopshti Amara

adresa Prishtinë
orari i punës 07:00 - 17:30 h | E Hënë - E Shtunë

Kopshti Nani

adresa Prishtinë
orari i punës 07:00 - 18:00 h | E hënë - E premte

/komuniteti