Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Nita Buja

8 oresh orë/ditë 3 vite eksperiencë

Pershendetje, po ju shkruaj ne lidhje me gjetjen e nje kujdestare. Duke e ditur sa e veshtire edhte gjetja e kujdestares adekuate, kam nevoj per ndihmen tuaj ne kete qeshtje.

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 8 oresh
  • Pagesa: Me marreveshje Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti