Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

Ardiana Ramadani

9-8 orë/ditë

Kerkoj kujdestare pre 21 korrik ne zvicerr. Mosha 35 deri 50

Detale Profili

  • orari: 9-8
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti