Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Dajana Kasa (54)

Diite-nate orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kerkoj te punesohem ne gjermani si kujdestare.Detale Profili

 • Femër
 • 5 vite eksperiencë
 • Diite-nate orë / ditë
 • Pagesa: 800€
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme

/komuniteti