Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Besiana Surduli

3 muaj orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jemi nje familje ne kanton Luzern te zviceres, po kerkojm nje kujdestare per 2 femijet ton prej dates 24.6.2019 Nese jeni te interesume ju lutem me kontaktoni ne ket numer 0041791731860

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 3 muaj
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti