Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Fitore Hasi

8 ore orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj punetore per mirembajtje te shtepise por jo kujdestare per femije.

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 8 ore
  • Pagesa: Sipas marrveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti