Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Hana Islamaj

8 ore orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj nje ndihmese ne shtepi me pervoje pune ne punet e shtepise dhe me raste kujdesjen e femijeve.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8 ore
  • Pagesa: 300 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

/komuniteti