Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Donika B

7-16 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 7-16
  • Pagesa: Sipas mareveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti