Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Mina Shala

9 or orë/ditë

Mosha te jet 35-45 vjecare dhe te ket experienz me femi

Detale Profili

  • orari: 9 or
  • Pagesa: 700 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti