Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Aferdita M

08:30-17:30 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Te kujdeset per femijet dhe mirembajtje te baneses.

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 08:30-17:30
  • Pagesa: 230 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti