Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Teuta Paloja

08:00-14:00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Per informata me te hollesishme mund te me kontaktoni.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 08:00-14:00
  • Pagesa: 150€ Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti