Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

ela ela

/ orë/ditë

persh! kerkoj nje vajz serioze per kujdesien e vajzes ton ! ne gjermani!flm

Detale Profili

  • orari: /
  • Pagesa: 500 € Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti