Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Valbona Aliu

3 orë/ditë 15 vite eksperiencë

Pershendetje kerkoj pune si pastruese e hymjeve te banesave shkkallve te banesa pastrim te banesave ,shtepive dy ose nje here ne jave

Detale Profili

  • 15 vite eksperiencë
  • orari: 3
  • Pagesa: 30 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti