Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

M B

Me marrveshje orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoje kujdestare per natën te interesuarat te lhnrohen 044 777 909

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: Me marrveshje
  • Pagesa: Me marrveshje Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

/komuniteti