Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkup Jam kujdestare

A A (4)

12 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kujdestare me disa vite pervoj kujdesem per fmi dhe disa pun shpie.Ne Zvicer ose Gjermani. tel 00389 77 702314 viber ose whatts appDetale Profili

 • Femër
 • 5 vite eksperiencë
 • 12 orë / ditë
 • Pagesa: 700fr
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme

/komuniteti