Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Pogradec Kërkoj kujdestare

Tiara pacolli

× orë/ditë

Jemi nje familje serioze!deshirojm nje vajze per kujdesjen e vajzes ton 2 vjece! ne gjermani!mosha e mundeshme deri 35 vjece! mundesisht ardhja sa me e afert ,, rruga banimi etj i siguruar!!! FALEMINDERIT

Detale Profili

  • orari: ×
  • Pagesa: 500 € Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti