Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Fushë Kosovë Jam kujdestare

Bardha Zh (23)

7-17:30 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Pershendetje ofroj kujdestari per femijet tuaj ne shtepine time kam punuar edhe ne qerdhe jetoj ne fush kosoveDetale Profili

  • Femër
  • 5 vite eksperiencë
  • 7-17:30 orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 5 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun

Edukimi dhe kualifikimet

  • Kryqi i kuq/Ndihma parë
  • Fakulteti

/komuniteti