Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Hana Islamaj

8 ore orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkojme nje punetore per mirembajtje te shtepise. Rroga sipas marrveshtjes. Ju lutem te me lajmerohen vetem te interesuarat seriozisht 044 23 45 45. Po kerkoj dikend per 2 vite pune jo 2jave e 2 muaj.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8 ore
  • Pagesa: 300 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti