Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tetovë Kërkoj kujdestare

Ismaili Armin

12/12 orë/ditë

Puntorja mund te shkoj te punoj edhe pun tjera privat

Detale Profili

  • orari: 12/12
  • Pagesa: ? Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti