Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Loo Boo

Pergjithshem orë/ditë

Kerkoj Babysitter per kujdesje te nje femije si dhe punet e shtepis +41793519170

Detale Profili

  • orari: Pergjithshem
  • Pagesa: Sipas marrveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti