Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

Fidan Isufi

Sipas marveshjes orë/ditë 3 vite eksperiencë

Përshendetje Kerkojm ndihmëse ( kujdestare) per familjen tonë. - zonja duhet të na ndihmoj ne punet shtepis dhe nganjeher edhe per çunin. - Duhet të jetë prej 40-50 vjeç dhe me pervoj pune e dashur , korrekte dhe puntore. 0041765821424 ( viber & whatsapp ) Faleminderit

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: Sipas marveshjes
  • Pagesa: Sipas marveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti