Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Bibi Zej

24 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Me duhet urgjent nji babysitter prej dates 12.08.2019 te jet maqedoni Preshev

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 24
  • Pagesa: Mbas marveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti