Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Julinda Delilaj (28)

orë/ditë 1 vit eksperiencë

Pershendetje jam e interesuar per te punuar ai Dado ne gjermani. Kush eshte i interesuar mund te me kontaktoje . FaleminderitDetale Profili

 • Femër
 • 1 vit eksperiencë
 • orë / ditë
 • Pagesa:
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Fakulteti

/komuniteti