Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Fier Jam kujdestare

Ledina Lamaj (23)

8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jam 20 vjec , jam studente ne fakultetin e shkencave humane per gjuhe-letersi- mesuesi, di tre gjuhe te huaja . Kam 3 vite eksperienc dy ne Shqiperi dhe nje vit ne Greqi. Dua te punoj si kujdestare femijesh sepse e kam bere dhe me perpara nje pune te tille dhe e bej me shume qejf dhe dashuri dhe sepse profesioni qe do kem ne nje te ardhme ka te bej me femijet . Faleminderit !!!Detale Profili

 • Femër
 • 3 vite eksperiencë
 • 8 orë / ditë
 • Pagesa: Varet
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Fakulteti
 • Tjera

/komuniteti