Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Birsene Zejnulahu

24 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kêrkoj ungjent nji Babysitter prej dates 12.8.2019 jetojm në CH të jet nga Presheva ose Maqedonia 0041762675628

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 24
  • Pagesa: Mbas marveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti