Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Mimoza Bunjaku

Paradite dhe masdite orë/ditë

Kerkoj Dado per ne Zvicer te kujdeset per dy femijet e mi 5 dhe 3 vjeq dhe Ta pastroj banesen.

Detale Profili

  • orari: Paradite dhe masdite
  • Pagesa: 500 frank Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti