Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Blerina Bela (928)

8 ore orë/ditë 1 vit eksperiencëDetale Profili

  • Femër
  • 1 vit eksperiencë
  • 8 ore orë / ditë
  • Pagesa: 600 ose 700
  • Transporti nga ana juaj
  • E pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti