Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Elda gega (28)

8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Me pelqen puna e perkudjes per femijen . Nga ekseperinca me meparshme pershtatem edhe mundohem te futem te bota tyre edhe te behem personazhi kryesore ne boten e tyre .Detale Profili

 • Femër
 • 1 vit eksperiencë
 • 8 orë / ditë
 • Pagesa: 3500
 • Transporti nga ana juaj
 • E pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Fakulteti

/komuniteti