Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prizren Kërkoj kujdestare

sevdije Berisha

12:00-20:00 orë/ditë

kerkoj kujdestare per ne zvicerr per 3 muaj, rruga dhe banimi i siguruar. Te intrersuarit lajmrohuni ne tel:0041765121918

Detale Profili

  • orari: 12:00-20:00
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti