Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Sadije Gimolli

6:00-19:00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jetoj ne Zürich

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 6:00-19:00
  • Pagesa: 600.- Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti