Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Mimoza Bunjaku

Ndrrime orë/ditë

KERKOJ NJE DADO PER 2 FEMI TE MI ME ZVICER KANTON AARGAU! URGJENT PER 27.7

Detale Profili

  • orari: Ndrrime
  • Pagesa: 500-600 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti