Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prizren Kërkoj kujdestare

sevdije B

. orë/ditë

kerkoj kujdestare ne zvicerr, zurich per 3 muaj. Mosha duhet te jete 35-45. Rruga dhe banimi jane te paguara. 0041765121918

Detale Profili

  • orari: .
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti