Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Arbereshe Zogjani

8-4 orë/ditë

- Te jete nane; - Te kete mbi 35 vjet; - Te kete te pakten 1 vit pervoje pune si kujdestare e femijeve tjere; - Te mos jete duhanpirese; - T’a kete te pranueshem udhetimin (Prishtine Qender, Breg i Diellit, Fushe Kosove); - Te kete njohuri ne pergatitjen e ushqimit per femije. Kohezgjatja: 6 muaj, me mundesi vazhdimi. Fillimi i punes: Sa me pare. Pagesa: Sipas marreveshjes.

Detale Profili

  • orari: 8-4
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti