Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Meliza K

12:00 deri 18:00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per dy femijet e mi, mosha 6 dhe 7 vjet. Koha e kujdesit eshte mjafte e shkurte meqe ata shkojne ne shkolle. 2 ore i bie te kujdeset per femije dhe 4 te tjera te mirembaje shtepine. Te me kontaktojne ato qe vertete deshirojne te mbajne punen per nje kohe te gjate. 045 345 345

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 12:00 deri 18:00
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti