Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjilan Jam kujdestare

Alba B (4)

Sipas marrveshjes orë/ditë

Prsh kerkoj Bbs per vajzen time 6 muajshe... Perpos perkujdesjes se vajzes duhet te pergaditet ushqimi dhe pastrimin e baneses. Paga 500 chf dhe bileta kthyese nga ana jon... Ushqimi dhe akomodimi nga ne gjithashtu. Mosha e preferuar 30-45 Ju mirpresim.Detale Profili

  • Femër
  • Sipas marrveshjes orë / ditë
  • Pagesa: 500 chf
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

  • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Hekuros
  • Pastroj shtëpinë

/komuniteti