Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

M B

Pasdite orë/ditë

Kerkoje kujdestare per femije si edhe te ndihmoje ne mirembajtjen e shtepise. Orari i parapare pasdite 6 ore si edhe te kete fleksibilitet per orare me te gjata sipas kerkeses dhe me pagese shtese. Mirepres te interesuara serioze.

Detale Profili

  • orari: Pasdite
  • Pagesa: Marreveshje Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti