Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjakovë Kërkoj kujdestare

Franziska Shala

7.00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Pershendetje. Jemi nje familje seriose qe jetojme ne Zvicer. Kemi 2 vajza. Kerkojme prej fillimit Gushtit nje kujdestare te ndershme dhe korrekte per pekujdesjen e femijeve dhe punet e shtepise.

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 7.00
  • Pagesa: 700 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti